O nama

U samom srcu ARENE CENTRA čeka vas CARPYLAND  igraonica modernoga dizajna, lijepih boja… Veliki prostor za igru i animaciju te raznovrsne edukativne  igračke učinit će da dnevni boravak i  proslava rođendana Vašega djeteta bude posebna. Iskusni i educirani animatori zajedno s cijelim ljubaznim osobljem učinit će da se naši i maleni i veliki gosti osjećaju posebno!

Počinjemo s radom kao dnevna igraonica i rođendaonica s jasnom vizijom i misijom da razveselimo i opustimo sve naše posjetitelje igraonice CARPYLAND i to ponajprije izvrsnom uslugom, sigurnim i ugodnim ambijentom, glazbom i neprestanom igrom. Želimo da svatko tko nas posjeti, provede nezaboravne trenutke i da nam se što prije vrati.

Sustavno i pažljivo ulažemo u najnovije i najmodernije programe.Inkubator smo kadrova zdrave atmosfere pa je zato naš animator dobar pokazatelj bitnih profesionalnih atributa i usluge koja je po svom karakteru originalna.

Naša animacijska organizacija, a sukladno kvalitetnom trendu u svijetu (-tainmentbasis) nije zaživjela samo kod nas, nego i u svjetskim okvirima postižemo zapažene rezultate

Powered by: Love Carpe Diem

LoveCarpeDiemLogoNaše reference … gdje radimo?

Naši iskusni ieducirani animacijski timovi održavali su radionice na raznim destinacijama u Hrvatskoj, kao i u Europi te svijetu. Višegodišnje iskustvo i ugled u organiziranju turističkih animacijskih radionica stekli smo radom na brojnim poznatim turističkim destinacijama, a osim s hotelijerima, imamo i višegodišnju uspješnu partnersku suradnju s mnogim turoperatorima, kao što su TUI, Thomas Cook, Top Of Travel, Fram, Relax itd.

 

  • širom Jadrana (od Istre do Dubrovnika)
  • u Europi (turistički centri u Sloveniji, skijališta u Austriji i Italiji, Crna Gora, Kanarsko otočje, Kreta)
  • u svijetu (Tajland, Maldivi, Egipat)

Naši partneri